Zamieszczone przez baca10
Warszawa ASO, naprawa gwarancyjna szukam
Zwiń
X
-
Warszawa ASO, naprawa gwarancyjna szukam
Koledzy, szukam ASO w Warszawie, który zrobiłby naprawę szkrzyni w ramach gwarancji. Chodzi o synchronizację II biegu, znany temat. Chcę jeszcze Octą pośmigać i jak już muszą mi rozbebeszyć skrzynię, to przynajmniej chcę żeby to zrobili fachowcy a nie praktykanci :-(CzarnaOctaII
-
-
Auto Wimar przy Jerozolimskich brałem u nich Fabie i serwisowałem tam przez 3 lata a teraz Octavię i też nie narzekam ale zaraz usłyszę że to subiektywne odczucie ale przynajmniej mam pewność że mechanicy nie zmieniają się tam co 6 miesięcy jak w innych serwisach. Powiem tak w Fabii miałem problem ze sprzęgłem i skrzynią i to 2 miesiące po zakończeniu gwarancji i naprawili bez problemu wliczając tą naprawę jako gwarancyjną. Ale jak pisałem wyżej ilu użytkowników tyle ASO.
Komentarz
-
-
Re: Warszawa ASO, naprawa gwarancyjna szukam
Zamieszczone przez CzarnaOctaKoledzy, szukam ASO w Warszawie, który zrobiłby naprawę szkrzyni w ramach gwarancji. Chodzi o synchronizację II biegu, znany temat. Chcę jeszcze Octą pośmigać i jak już muszą mi rozbebeszyć skrzynię, to przynajmniej chcę żeby to zrobili fachowcy a nie praktykanci :-(
Komentarz
-
-
CzarnaOcta, jedz do Pol-motu na Felinskiego i zglos sie do pana Mariusza
Wojcik.
To jest mistrz serwisu...naprawde gosc z klasa i wiedza.
Mozesz sie na mnie powolac.
Szczegoly na priv.
pozdrawiamTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Obelix5Auto Wimar przy Jerozolimskich brałem u nich Fabie i serwisowałem tam przez 3 lata a teraz Octavię i też nie narzekam ale zaraz usłyszę że to subiektywne odczucie ale przynajmniej mam pewność że mechanicy nie zmieniają się tam co 6 miesięcy jak w innych serwisach. Powiem tak w Fabii miałem problem ze sprzęgłem i skrzynią i to 2 miesiące po zakończeniu gwarancji i naprawili bez problemu wliczając tą naprawę jako gwarancyjną. Ale jak pisałem wyżej ilu użytkowników tyle ASO.
Komentarz
-
-
jak Ci sie chcę do do CARSED-u w Siedlcach możesz przyjechać albo zadzonic i porozmawiać z P. Krzysztofem Jurzykiem. Bardzo miły człowiek z ogromem wiedzy samochodów z grupy VAG
PozdrawiamNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez gebekjedz do Pol-motu na Felinskiego i zglos sie do pana Mariusza
Wojcik.
To jest mistrz serwisu...naprawde gosc z klasa i wiedza.
w poniedziałek zablokowała mi się gałka zmiany biegów od Tiptronica, że nie mogłem zmieniać biegów i wyjąć kluczyka. Pan Mariusz telefonicznie udzielił instrukcji co zrobić , aby to odblokować i do Niego dojechać (żeby nie płacić za holowanie - mam do niego około 40 kilometrów). Gałkę zamówił mi nową, a cena z montażem była niższa niż w innych salonach za samą gałkę.
Szczerze polecam Pana Mariusza Wójcika. Zna się na swojej robocie.
Komentarz
-
Cześć,
żona kolegi nową (1325 km) Octavią uderzyła w tył innego samochodu.
Oddała samochód do Wimaru przy Jerozolimskich.
Pytałem się człowieka od likwidacji szkód i powiedział, że blacharkę i lakier robią przy ulicy Parowcowej (nie znam numeru - chyba serwis Paradowscy).
Czy ktoś z klubowiczów ma tam jakiś zaufany kontakt, aby "dopilnować" wykonanie naprawy samochodu?
Komentarz
-
Komentarz